Reviews

Wat vinden klanten van Metazoa? Lees hier de ervaringen. Wil jij jouw ervaring toevoegen? Vul dan svp onderstaand formulier in. Het liefst met foto van vóór en na natuurlijk.

Obligatoire/verplicht/Required

Headline/titre pour votre testimonial.
jouw ervaring/votre expérience/review

Het schuren van de staart is voorbij

Echt een wereld van verschil, gebruik het nu vanaf september. Het schuren van de staart is voorbij, de staart groeit weer en zijn manen zijn ook weer gaan groeien. Zijn vacht ziet er beter uit en hij zit nog beter in zijn vel.

Esmeralda de Groot

Er groeit ineens nieuw haar

Sinds een kleine 4 weken geef ik mijn Shire, Metazoa brok. En zie duidelijk verschil. Hij glimt zit goed in zijn vel. Meer energie met rijden. De mok is bijna weg. En de kale plekken tussen zijn manen daar groeit ineens weer nieuwe haren. Echt onvoorstelbaar! Ik ben zeer tevreden met u voer. Het lijkt duurder dan ander voer. Maar ik heb maar 400 gram nodig op een dag. Dus is het ook nog goedkoper dan regulier voer. Dank u wel voor uw producten! !

Boothay shire

Ik geef geen krachtvoer meer

Mijn paard leeft 24/7 buiten met schuilstal samen met 2 andere paardjes. Na lang getobd te hebben met mijn paard die maar niet fit wilde worden en niet steeds willen wisselen van krachtvoer. Heb ik nu mijn weg gevonden. Hij krijgt geen krachtvoer meer! Onbeperkt toegang tot hooi/voordroog en in winter soms wat stro en daarnaast de Metazoa superfitbroxx 300gram verdeeld over de dag. Sinds kort omdat hij veel spieren verloren had krijgt hij ook de HP23 van Metazoa erbij dit mix ik met tarwezemelen en schutje olie als energiebron erin, week ik zodat het een mooi papje wordt omdat ik de brok zelf wat hard vond en mijn paard die minder graag at dan de Superfitbroxx. Mijn paard zit in wintervacht al maar glanst als een spiegel, voelt zich fit, loopt met voldoende werklust en is happy! Dat is lang geleden. Voor mij werkt het. Hoewel ik nog de winter en vooral het voorjaar af wil wachten omdat mijn paard dan altijd heel moeilijk had tijdens verhaar periode. We gaan zien of het dit voorjaar beter gaat en dan denk ik dat ik gewisseld heb naar dit!
Paardengek

Voor mijn paard geen ander voer meer

Dirk is na een ontwormingskuur gigantisch afgevallen. Niets hielp tot ik Metazoa ben gaan voeren. Na 1 week gebruik in combinatie met de luzerne ging hij helderder kijken. na 2 weken begon hij aan te komen. Na 4 weken had ik mijn oude paard terug. Hij wilde weer werken was weer enthousiast en alhoewel nog wat magertjes en slap in de spieren gaat het erg goed met hem. Voor mij en Dirk geen ander voer meer.
John

Scheelt mij een hoop geld per jaar aan medicijnen.

Voer nu 1,5 jaar aan shet en pony. Zelfs de shet komt relatief snel door de verharing heen. Pony heeft cushing en krijgt alleen metazoa en goed kwalitatief grof hooi, afgebouwd met pracend medicijn wat volgens de DA niet mogelijk was, en de hoefbevangenheid is niet meer terug gekomen. Ik ben ervan overtuigd dat Metazoa daar zeer positief aan bijgedragen heb. En belangrijk, pony’s vinden het super lekker! En scheelt mij een hoop geld per jaar aan medicijnen wat ik nu niet meer geef. Win win situatie!

tevreden klant

In het begin moest ze er wel aan wennen

Ik ben in mei 2013 gestart met metazoa superfitbrox voor mijn IJslander. Reden: te dik ,dus angst voor hoefbevangenheid en veel te heet in d’r hoofd. Iedere dag krijgt ze een ca. 200gr plus voldoende ruwvoer in de vorm van hooi, kuil, gras. ( afgestemd op de periode vh jaar)
In het begin moest ze er wel aan wennen, maar nu eet ze de brokjes met smaak.
Ze is veel rustiger, soepeler, slanker zonder spierverlies en koeler in haar gedrag geworden. Omdat we regelmatig lange ritten maken en ik haar dan na zo,n rit wat extra wil geven, gaf ik haar een schep krachtvoer. Maar sinds een paar weken schrikt ze vaker en wil dan uitbreken. Mogelijk komt dit door incidenteel toedienen van krachtvoer waar veel suikers inzitten. Ik ben geadviseerd om haar nu Metazoa hp23 bij te gaan voeren om haar vitamine, mineralen en eiwit beter in balans te houden. Ik ben reuze benieuwd, maar gezien mijn goede ervaring met de brox heb ik er alle vertrouwen in.
Janet

Geen zomereczeem meer

Mijn pony, ex zomereczeem, mijn barock pinto en mijn Friese merrie zijn er gek op, net als de snoepjes de dikkertjes komen mooi op gewicht en de dunne is niet meer dun….gewoon goed gezonde paarden die het er super op doen….elke ochtend als ze de ton horen opengaan krijg ik een hinnekende serenade, zo wil iedereen de dag toch beginnen.

Yvonne van der Velden

Vermindert Eczeem

Toen ik mijn merrie kreeg in oktober vorig jaar was ze extreem dik en had ze bijna geen manen meer over. Vanaf toen ben ik Metazoa gaan voeren. Ze is vanaf dat moment erg afgevallen, haar manen zijn enorm aangegroeid en haar vacht glimt. Ik ben erg blij met dit product wat dit voor mijn merrie heeft gedaan. Ook heb ik een oude merrie waar aan ik dit voer, zij blijft goed in conditie deze gehele winter. Tip wat ik heb gedaan is voor mijn oude merrie het even te laten weken in water. Ze hebben ook snoepjes vorm dit is makkelijk te geven.
Nina

Betere hoeven

Mijn paard had al lang last van scheuren in zijn hoeven. Ik dacht dat het kwam omdat het witte hoeven waren, maar sinds ik Metazoa SuperFit Broxxx voer, zijn de scheuren verdwenen. Ik ben erg blij met dit nieuwe voer en mijn paard ook.

Saskia

 

Facebook

Wat zeggen klanten:

"Het schuren van de staart is voorbij.

Echt een wereld van verschil, gebruik het nu vanaf september. Het schuren van de staart is voorbij, de staart groeit weer en zijn manen zijn ook weer gaan groeien. Zijn vacht ziet er beter uit en hij zit nog beter in zijn vel." (Esmeralda de Groot, 08-09-2015, NL)

---
"Sterkere hoeven.

Sinds ik Metazoa voer, heeft mijn paard geen scheuren meer in zijn hoeven. Mijn paard heeft witte hoeven en daar zaten vaak scheurtjes in of er brokkelde stukken af. Ik dacht dat dat kwam omdat ze wit zijn. Ik had nooit gedacht dat dit van het voer zou kunnen komen. Maar sinds ik Metazoa voer zijn de scheuren als sneeuw voor de zon verdwenen". (Saskia, 23-11-2015, NL)